Kerstmenu 24 december
Gevulde sint-jacobsschelp
Carpaccio van tonijn
met limoendressing en sesam
Carpaccio van gerookt everzwijn
met dragonmayonaise
Wilde scampi
met waterkerssaus en boschampignon
••••••••••••••••••••
Kastanjesoep
met fazant en boschampignon
••••••••••••••••••••
Chateaubriand
met groenten en saus naar keuze
Brochette van wild met duo van saus
Zeewolf met ganzenlever, truffel,
wintergroenten en safraansaus
••••••••••••••••••••
Verrassing van de chef
58,50 p.p.
of
85,00 p.p. ALL-IN
All-in = Aperitief, water, aangepaste wijnen en koffie inbegrepen. (uitgezonderd sterke dranken)
Reservatie verplicht!
Take-away mogelijk (5% korting)
Oudjaarsmenu 31 december
Amuse
••••••••••••••••••••
Gevulde sint-jacobsschelp
Duo van everzwijn en hert carpaccio
Gemarineerde wilde zalm met soyasaus
••••••••••••••••••••
Pompoensoep
met gember, koriander en look
Witloofsoep
met jullienne, appel en bieslook
••••••••••••••••••••
Lamsfilet in krokante bladerdeeg
met portosaus en gratin
Zeetong op normandische wijze
Wild konijn op grootmoeders wijze
••••••••••••••••••••
Verrassing van de chef
67,50 p.p.
of
100,00 p.p. ALL-IN
All-in = Aperitief, water, aangepaste wijnen en koffie inbegrepen. (uitgezonderd sterke dranken)