Kerstmenu 24 december

Gevulde sint-jacobsschelp

Carpaccio van tonijn
met limoendressing en sesam

Carpaccio van gerookt everzwijn
met dragonmayonaise

Wilde scampi
met waterkerssaus en boschampignon

••••••••••••••••••••

Kastanjesoep
met fazant en boschampignon

••••••••••••••••••••

Chateaubriand
met groenten en saus naar keuze

Brochette van wild met duo van saus

Zeewolf met ganzenlever, truffel,
wintergroenten en safraansaus

••••••••••••••••••••

Verrassing van de chef

58,50 p.p.

of

85,00 p.p. ALL-IN

All-in = Aperitief, water, aangepaste wijnen en koffie inbegrepen. (uitgezonderd sterke dranken)

​Reservatie verplicht!

Take-away mogelijk (5% korting)

Oudjaarsmenu 31 december

Amuse

••••••••••••••••••••

Gevulde sint-jacobsschelp

Duo van everzwijn en hert carpaccio

Gemarineerde wilde zalm met soyasaus

••••••••••••••••••••

Pompoensoep
met gember, koriander en look

Witloofsoep
met jullienne, appel en bieslook

••••••••••••••••••••

Lamsfilet in krokante bladerdeeg
met portosaus en gratin

Zeetong op normandische wijze

Wild konijn op grootmoeders wijze

••••••••••••••••••••

Verrassing van de chef

67,50 p.p.

of

100,00 p.p. ALL-IN

All-in = Aperitief, water, aangepaste wijnen en koffie inbegrepen. (uitgezonderd sterke dranken)

​Reservatie verplicht!

Take-away mogelijk (5% korting)