Onze menukaart

Voorgerechten

Artisanale kaaskroketten – €8,50 (1 stuk) / €11,00 (2 stuks)
Artisanale garnaalkroketten – €11,00 (1 stuk) / €15,00 (2 stuks)
Duo van kaas- en garnaalkroket – €12,80
Carpaccio van runds – €14,50
Gerookte zalm met toast – €14,50
Toast gerookte paling Garnaalcocktail- €15,50
Gamba’s look (3 stuks) – €15,50

Scampi’s Pot au Feu (5 stuks) – €17,50
Scampi’s Curry (5 stuks) – €16,50
Scampi’s Lookboter (5 stuks)  – €16,50
Scampi’s Diablo (5 stuks) – €16,50

Soepen

Tomatenroomsoep met pesto – €6.00
Bisque van grijze garnalen met cognac en room – €9.00
Dagsoep – €5.00

Hoofdgerechten vlees

Ierse rundssteak met sla (250 gr.)en saus naar keuze – €23,50
Ierse filet-pur met warme groentjesen saus naar keuze – €31,50
Filet van het paard met witloofslaen saus naar keuze – €28,50
Ierse filet-pur “Robespierre” – €28,50
Vers bereide steak tartaar – €20,50
Gebakken kipfilet met slaen saus naar keuze – €19,50

Hoofdgerechten vis

Kabeljauw op een bedje van warme groenten en een graanmosterdsaus – €24,50
Slibtongen meuniere met gemengde sla (3 stuks) – €24,50
Paling in het groen – €28,50
Toast met gerookte paling en een salsa van appel – €20,50
Zalmfilet met zongedroogde tomaten, parmezan en kruidensaus – €23,50

Schaaldieren

Scampi’s Pot au Feu (9 stuks) – €25,50
Scampi’s Curry (9 stuks) – €24,50
Scampi’s Lookboter (9 stuks) – €25,50
Scampi’s Diablo (9 stuks) – €24,50

Klassiekers

Huisgemaakt stoofvlees – €17.50
Huisgemaakte vol-au-vent – €16.50

Pasta’s

Lasagna – €14.50
Spaghetti Bolognaise – €14.50
Spaghetti Carbonara – €14.50
Vegetarische pasta – €14.50

Specialiteit

Gamba’s à la plancha (look) 3 stuks – €15,50
Gamba’s à la plancha (look) 6 stuks – €26,50
Gamba’s à la plancha (look) 9 stuks – €31,50

Salades

Ceasersalade met gerookte kip – €15,80
Salade met kipreepjes en ananas – €15,50
Salade met gegrilde kip en scampi – €17,20
Salade scampi met appeltjes – €18,50
Salade geitenkaas met spek en appel – €15,80
Salade Pot au Feu – €22,50
Tomaat garnaal (1 of 2 stuks) – dagprijs

​Kindergerechten

Vissticks – €8,00
1/2 kipfilet – €8,00
Curryworst met frietjes – €8,50
Kinder stoofvlees – €10,00
Kinder vol-au-vent – €10,00
Kinder spaghetti – €8,50

​Desserts

Huisgemaakte appelstrudel – €7,50
Appeltaart met ijs en slagroom – €7,50
Chocolademoelleux met vanilleijs – €8,50
Sabayon – min. 2 pers. – €9,50
Weekgebak met koffie – €6,50
Crema catalana – €8,00