Onze Take-Out Menukaart

Wildseizoen

Voorgerechten

Trio van wildpaté met wildgarnituur – 12,50 €
Hertencarpaccio met wildgarnituur – 14,50 €
Erwtensoep met ham – 7,00 €

Hoofdgerechten

Hertenstoverij met wildgarnituur – 22,50 €
Fazant brabançonne – 26,50 €
Pot au Feu van everzwijn – 22,50 €
Everzwijnfilet met boschampignonsaus* – 24,50 €
*Enkel op vrijdag, zaterdag en zondag verkrijgbaar

Suggestiewijn wildseizoen

“Appasionante” Ca’Del Sette
IGP Veneto
Rada in Chianti, Italië

intens robijnrode wijn perfect voor bij de wildsuggesties door zijn aroma’s van rood fruit met kruidige toetsen van kaneel en cacao.
Een volle diepe wijn met een lange afdronk.

26,00 €

Klassiekers

Voorgerechten

Groentensoep 1L – €5,00
Tomatensoep (room-pesto) 1L – €6,50
Kaaskroketten met garnituur (klaar/zelf frituren) – €13,50
Garnaalkroketten met garnituur (klaar/zelf frituren) – €14,50
Carpacciorol met parmesaan en rucola – €10,50

Hoofdgerechten

Vispannetje – 18.50 €
Visgyros – 22,00 €
Paling in het groen – 22.50 €
Spare-ribs met garnituur -1 stuk* – 15.00 €
Spare-ribs met garnituur* -2 stuks* – 20.00 €
Kipfilet met sla en saus(peper/champignon)* – 17.50 €
Scampi lookboter met sla (9 stuks)* – 22,50 €
Vol au vent met sla – 16.00 €
Stoofvlees met sla – 17.00 €
* Enkel beschikbaar op vrijdag, zaterdag en zondag

Bij de hoofdgerechten hebt u keuze uit:
Aardappel in de schil, gebakken aardappelen, puree, wit/bruin brood.

Extra!

U krijgt bij uw bestelling een bon voor -10% op de volgende take away

Om jullie toch optimaal te laten genieten van het wildseizoen geven we jullie graag een aangepast biertje bij elk wildgerecht. Geschonken van het huis. #OpIsOp

Aandachtspunten

Alle gerechten kunnen volledig bereid en warm afgehaald worden. Er is ook de optie om deze thuis eenvoudig af te werken met onze eenvoudige instructies.

U Kan ons steeds telefonisch bereiken op volgende nummers:
03 644 91 83 // 0497 50 78 50