Deluxe Menu

1/2 kreeft belle-vue (± 350 gram)
Of
Sint-Jacobschelp

Pompoensoep met koriander en gember
Of
Knolselder met dille
Volledige kreeft op een wijze naar keuze:
Belle Vue, Armoricaine, Thermidor, à la nage of in de oven met lookboter
Of
Lamskroon met mosterdsaus en warme groenten

Verrassing van de chef

72,50 €
De eerste 50 bestellingen krijgen een fles cave of wijn van het huis

Klassiek menu

Carpaccio van rund
Of
Carpaccio van zalm
Of
Vitello Tonnato

Pompoensoep met koriander en gember
Of
Knolselder soep met dille

Varkenswangetjes
Of
Vispannetje
Of
Chateaubriand met warme groenten
en peper- of champignonsaus (+6 €)

Verrassing van de chef

43,50 €

Suggesties

Voorgerechten

Sint-Jacobschelp gevuld – 16,50 €
Garnaalcocktail – 16,50 €
Gerookte paling met toast en salsa – 15,50 €
Carpaccio van zelf of runds – 14,50 €

Soepen

Pompoensoep met koriander en gember – 7,50 €
Knolseldersoep met dille – 7,50 €
Tomatensoep met room en pesto – 6,00 €

Hoofdgerechten

Wild brochette (hert, everzwijn en reebok) – 29,50 €
met garnituur en duo van grand veneur
en boschampignonsaus
Kabeljauw met warme groenten en mosterdsaus – 24,50 €
Grietfilet met bieslooksaus en groenten – 25,50 €
Hazenrug Harlekijn (2 pers.) – 62,50 €

Kreeften à la carte

Gelieve 2 dagen van tevoren te bestellen

5 wijzen

Belle-Vue
Armoricaine
Thermidor
à la nage
lookboter in de oven

Dagprijs ± 6,50 à 8,50 per 100 gram

Onze Doorlopende Take-Out Menukaart

Wildseizoen

Voorgerechten

Hertencarpaccio met wildgarnituur – 14,50 €
Erwtensoep met ham – 7,00 €

Hoofdgerechten

Fazant brabançonne – 26,50 €
Pot au Feu van everzwijn – 22,50 €
Everzwijnfilet met boschampignonsaus* – 24,50 €
Chateaubriand met warme groenten en saus – 1 pers. 30,00 €
Chateaubriand met warme groenten en saus – 2 pers. 54,50 €
*Enkel op vrijdag, zaterdag en zondag verkrijgbaar

Suggestiewijn wildseizoen

“Appasionante” Ca’Del Sette
IGP Veneto
Rada in Chianti, Italië

intens robijnrode wijn perfect voor bij de wildsuggesties door zijn aroma’s van rood fruit met kruidige toetsen van kaneel en cacao.
Een volle diepe wijn met een lange afdronk.

18,00 €

Klassiekers

Voorgerechten

Groentensoep 1L – 5,00 €
Tomatensoep (room-pesto) 1L –  6,50 €
Kaaskroketten met garnituur (klaar/zelf frituren) – 13,50 €
Garnaalkroketten met garnituur (klaar/zelf frituren) – 14,50 €
Carpacciorol met parmesaan en rucola – 1st. 10,50 € / 2st. 14,50 €

Hoofdgerechten

Vispannetje – 18.50 €
Visgyros – 22,00 €
Paling in het groen – 26.50 €
Spare-ribs met garnituur -1 stuk* – 15.00 €
Spare-ribs met garnituur* -2 stuks* – 20.00 €
Kipfilet met sla en saus(peper/champignon)* – 17.50 €
Scampi lookboter met sla (9 stuks)* – 22,50 €
Vol au vent met sla – 16.00 €
Stoofvlees met sla – 17.00 €
Pot Au Feu van varkenswangetjes – 22,50 €

* Enkel beschikbaar op vrijdag, zaterdag en zondag

Bij de hoofdgerechten hebt u keuze uit:
Aardappel in de schil, gebakken aardappelen, puree, wit/bruin brood.

Aandachtspunten

Alle gerechten kunnen volledig bereid en warm afgehaald worden. Er is ook de optie om deze thuis eenvoudig af te werken met onze instructies.

Levering is mogelijk in Schoten met een tijdschommeling van één uur.

U Kan ons steeds telefonisch bereiken op volgende nummers:
03 644 91 83 // 0497 50 78 50